и се опитват да свалят правителството, без да си цапат ръцете.

...
и се опитват да свалят правителството, без да си цапат ръцете.
Коментари Харесай

Журналист: ПП-ДБ разтоварват политическата криза с трасиращи куршуми по фланга

и се опитват да смъкват държавното управление, без да си цапат ръцете. ПП-ДБ се пробват да отместят спора, искайки оставката на вътрешния министър – пробват се да разтоварят политическата рецесия с трасиращи патрони по фланга. Това мнение изрази пред БНР журналистът Веселин Стойнев.

" Никой не знае какво се случва. Този цирк с кворума и с прегласуването, с разкрачените процедури, към този момент в действителност никой нищо не схваща. Сега разбрахме, че самото ръководещо болшинство или малцинство желае оставката на вътрешния министър. Хората са безусловно ошашавени. От всички страни в политическия бранш се работи за безспорен развал на страната и за тотално разлагане. Футболното принуждение нощес беше различен аспект на същото ", разяснява журналистът в предаването " Преди всички ". Според него вчерашният разгром в София има политическо измерение.

" От една страна тече неистово предпочитание на и да се покажат по-големи евроатлантици от ПП-ДБ, от друга стигаме до смешни пояснения, като на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, през вчерашния ден – сякаш с един шалтер се ръководят съветския и неруският нефт ", означи Стойнев по тематиката с дерогацията.

" Тече битка за приватизацията на " Лукойл " и доста апетити и ползи има, които би трябвало да бъдат скрити по някакъв метод. Като ръководещи ПП-ДБ нямат интерес цените по бензиностанциите да скочат поради тридневната дерогация на и да станат 5 лв.. Тогава държавното управление ще падне и без избор на съмнение. "

При такова държание на политическите сили сигурно няма да е надалеч денят, в който агитките ще ги погнат и тях, уточни Стойнев, съгласно който публиката е " отвратена " и има " тотална загуба на смисъл " в българската политика.

" Толкова тежка към този момент стана тази некоалиция, тази сглобка, че не остават и 5% време и сила това ръководство да работи. Ако то от самото начало ще се занимава с това по какъв начин да не падне от власт, или по какъв начин да падне, само че различен да е отговорен, то в действителност няма смисъл от него ", заключи в умозаключение Веселин Стойнев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР